COVID - 19

Vi i Rindalshytter ønsker å være med å bidra til hele Norges kamp mot spredning av viruset, samtidig ønsker vi å opprettholde aktivitet og arbeidsplasser så godt vi kan innenfor de rammene helsemyndighetene setter.

I vår produksjon jobber nå to og to mann sammen. Hvert lag har ingen fysisk kontakt med hverandre. Reising for våre montører skjer innenfor rammene som til enhver tid blir gitt av myndighetene. 

Våre kontorer i Oslo, Trondheim og Rindal vil i utgangspunktet være stengt for kunde- og leverandørbesøk. Vår salgsaktivitet vil derimot gå ufortrødent videre. Vi behandler henvendelser og opprettholder dialog på e‑post og andre digitale flater. Vi gjennomfører gjerne møter både på telefon og skype eller facetime. 

Vi inviterer derfor dere som kunder velkommen inn i våre digitale rom. Kanskje har dere i denne perioden litt ekstra tid til å sette hyttedrømmen høyere opp på agendaen. Vi hjelper dere gjerne med å tegne løsninger, kalkulere tilbud og planlegge oppstart. 

Vi gleder oss til å komme ut på den andre siden av denne krisen, ta hytta i bruk, komme oss ut i naturen og være sammen med familie og venner. 

Alt godt,

Steinar Skjerdingstad, daglig leder

Kontakt oss