Moderne hytter med et enkelt formspråk

En funksjonell hytte med rene linjer og store vindusflater oppfattes som moderne. Våre hytter har et enkelt og tydelig formspråk.

Vi i Rindalshytter har siden 1964 skyndet oss langsomt. Vi har introdusert moderne hytter med tradisjonell form, hvor store vindusflater slipper lyset og naturen inn. Dette skaper flytende overganger mellom inne og ute.

Hyttene våre er arkitekttegnet, og inspirasjonen er hentet fra landets ulike tradisjonelle bygningsformer. Med tradisjon i kombinasjon med store vindusflater og enkle former, beveger uttrykket seg mot det moderne. Lysthus og Gapahuk har blitt klassikere med sin moderne arkitektur.

Vi har en filosofi om å bygge velfungerende hytter med et enkelt og tydelig formspråk.

Hytte vs. heimen

En hytte assosieres med noe udelt positivt, og noe annet enn hjemme. Et fristed, med gode rammer for naturopplevelser, nærhet og mening. De fleste hytter som bygges i dag tilbys med full funksjonalitet og komfort.

Godt håndverk og materialer av god kvalitet er tidløst

Rindalshytter bygger hytter som er nyskapende og funksjonelle. Det handler om godt håndverk og kvalitet. I vårt moderne samfunn er tid dyrbar og derfor tilbyr vi vedlikeholdsvennlig ytterbekledning med 50 års råtegaranti.

Vi ønsker å tilby moderne hytter som er lavmælte, tradisjonstro og i pakt med naturen.

Ønsker du tretak, torv eller skifer? Det er ditt valg. Velger du å realisere hyttedrømmen med oss i Rindalshytter, er det også opp til deg hvor langt i prosessen vi skal følge deg. Velg mellom byggesett, elektroklar eller nøkkelferdig hytte. Les mer om leveransene våre her.