Snu telefonen din...
Bygger drømmer
Moderne
Retro

Moderne hytter

Lukk

Moderne fritidshus

Rindalshytter har bygd hytter i over 50 år. Soliditet, forutsigbarhet og trygghet for deg som kjøper er viktig for oss. Som Norge eldste hyttebedrift lever vi av et godt omdømme.

Lukk

Fleksibilitet

Når du kjøper hytte av oss er fleksibilitet og valgfrihet nøkkelord. Vi tilpasser alle våre modeller til individuelle behov.

Lukk

Vårt designkonsept

Hovedideen bak hyttene er å se bakover i tid, men samtidig fremover. Moderne hytter som henter inspirasjon i norsk byggeskikk og tradisjonelle bygningsformer. Uthus, båthus, låver, løer og våningshus er forbilder. Store glassflater inviterer naturen inn og skaper en mer flytende overgang mellom inne og uterommet.

Lukk

Materialer

Alle våre moderne fritidshus kan leveres som hytter i bindingsverk. Standarden på de fleste modellene er i utgangspunktet høy. For eksempel leveres LYSTHUS med både tretak og ytterkledning i vedlikeholdsfrie, royalimpregnert materialer.

Lukk

Stavlaft

Rindalshytter bygger laft og stavlafthytter av høy kvalitet med norsk kortreist tømmer og lokale håndverkere i Rindal. Rindalshytter er medlem av kvalitetsmerket Norsk Laft.

Les mer om dette på www.norsklaft.no

Lukk

Arkitektene

LYSTHUS og LANGHUS er designet i samarbeid med industridesigner Ole Petter Wullum. RETRO og KVIST er designet i samarbeid med sivilarkitekt Lisa Asmervik, og vår aller nyeste modell, GAPAHUK, er resultatet av et samarbeid mellom Rindalshytter og det internasjonalt anerkjente arkitektkontoret Snøhetta.

Gapahuk
Lysthus
Langhus
Kvist
Småhus