Snu telefonen din...
Bygger drømmer
Moderne
Retro

En av Norges mest innovative hyttebedrifter søker

Tømrere/Tømrerlag

Vi er i sterk vekst og trenger flere nysgjerrige, kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere. Vi søker flere tømrere og tømrerlag for oppføring av hytter lokalt i midtnorge og ellers i landet.

Kvalifikasjoner

Vi søker etter tømrere med fagbrev eller annen relevant kompetanse. Solid erfaring kan kompenseres for manglende fagbrev.

Egenskaper

Vi søker en person som en interessert i bygg og arkitektur og kan identifisere seg med Rindalshytter sine hyttemodeller og ønsker å bidra til å utvikle bedriften videre. Våre prosjekter er i hovedsak i Midt-Norge og på Østlandet så noe reisevirksomhet og fleksibilitet må påregnes.

Vi tilbyr

En engasjerende jobb i et motiverende og løsningsorientert arbeidsmiljø. Oppmøtested vil være i Rindal, men arbeidssted vil variere.

Vi ønsker å tilby den rette kandidaten konkurransedyktige betingelser og spennende utfordringer med en etablert og sterk merkevare. Vi tilbyr fleksibilitet og akkordbasert avlønning. Egne betingelser for reisevirksomhet gjelder.

Ønsker du mer informasjon, kontakt: Produksjonssjef, Magne Bjørnås, tlf. 97068350.

Søknad sendes til: magne@rindalshytter.no, eller kom innom våre kontorer for en prat.

 

Rindalshytter er en av Norges ledende hyttebedrifter. Vår visjon er å bygge drømmer. Vi brenner for å skape gode rammer for naturopplevelser, nærhet og mening. Våre verdier er ekte, nyskapende og engasjert. Rindalshytter har hovedkontor og fabrikk i Rindal, men også salgskontorer i Trondheim, Haugesund og Oslo. Rindalshytter er Norges eldste hyttebedrift, har solid økonomi og leverer gode resultater.