Bergstølhovda - Sangefjell - Ål i Hallingdal

Bergstølhovda ligger på Sangefjell i Ål i Hallingdal ca 1000 moh. Midt mellom Oslo og Bergen, i hjertet av den norske fjellheimen.

Avstand fra Oslo til Ål: 215 km
Avstand fra Bergen til Ål: 269 km

Naturen på Sangefjell innbyr til aktiviteter året rundt. Skisporet starter rett utenfor døra, og Sangefjell har milevis med svært gode preparerte skiløyper. Løypenettet er en del av Hallingdalsløypa sør som strekker seg fra Kikut til Norefjell. Det er flotte fiskevann like i nærheten og området er kjent for fjellturer i alle varianter. På Sangefjell får du en snørik vinter og lange sommerdager med sol i hytteveggen. Det er en rik flora og fauna her oppe, en stjernehimmel du drømme deg bort i og et langstrakt landskap som gir sjelero. Mest av alt har man mulighet til å dyrke det som er viktigst – nemlig tid sammen. Sangefjell blir en trofast følgesvenn og et sted du savner når du reiser derifra

Lysthus 124

Prosjektert hytte er av typen Lysthus 124. Modellen har 3 soverom, bad, gjestetoalett, gang, romslig kjøkken og stueareal og to hemser. Lysthus er en moderne og lavmælt hytte, med sin enkle form og kvaliteter.

Se FINN-annonse her

Foto: Eva Larsen, Pål Harald Uthus, Vegard Breie og Terje Bjørnsen.