Prosjekterte hytter med fantastisk utsikt over Trollheimen

Tørsetmarka hytteområde ligger i Rindal kommune, ca. 1 time og 30 minutters kjøretur fra Trondheim. Tørsetmarka byr på naturskjønne omgivelser med flotte forhold for aktiviteter og rekreasjon hele året. Tomten er solvendt og har fantastisk utsikt mot Trollheimen i sør og Skåkleiva i nord.

Prosjekterte hytter:

Kvist 60

Kvist er en moderne hytte utviklet i smarbeid med sivilarkitekt Lisa Asmervik. De store vinduene slipper naturen inn i hytta, og med sine rene linjer er Kvist enkel å plassere i de gitte omgivelsene.
Foreslått hytte har 2 soverom, stue, åpen kjøkkenløsning, bad, bod/teknisk rom og hems. For mer informasjon vedrørende beskrivelse og planløsning av hytte kontaktes Tore Heggem,

Se FINN-annonse her

Lysthus 124

Modellen har 3 soverom, bad, gjestetoalett, gang, romslig kjøkken og stueareal og to hemser. Lysthus er en moderne hytte, tegnet av industridesigner Ole Petter Wullum. Lysthuset er en lavmælt hytte med sin enkle form og kvaliteter. Dynamikken ligger ved de inntrukne vinduspartiene som gir lune kroker og bryter raftfasaden på en elegant måte.

Se FINN-annonse her