Turufjell

Kun 90 minutters kjøring fra Oslo finner du Turufjell.

Turufjell er en moderne fritidsdestinasjon med hyttetomter og skisenter som ligger på solsiden i Flå - først i Hallingdal.

Turufjell ligger mellom 650 moh. til 1 000 moh.

Turufjell har snøsikre vintre, varme somre, snaufjell og skog, turstier, milevis med skiløyper, gamle setervoller og godt med fiskevann. Turufjell skal tilby kortreiste fritidsopplevelser i verdensklasse.

Aktiviteter

Det er nærmest uendelig med muligheter for skiidrett på Turufjell, enten du liker toppturer, langrenn eller alpint. Når vinteren slipper taket, vil langrennsløypene i Turufjell bli tilrettelagt for sykkel. Det vil bli stier og løyper rundt hyttene og innover i terrenget.

I sentrum av Flå ligger Bjørneparken. Her kan du se elg, rådyr, bjørn, rev, ulv, amurleopard, krokodiller, erptiler og gaupe i sitt naturlige habitat.

Turufjell har fantastiske naturområder med muligheter for friluftsliv og fiske. Det vil bli tilrettelagt for fiske ved hytteområdene, og det finnes allerede godt med fiskeplasser i området.

Bjørneparken kjøpesenter ligger i Flå sentrum, 10 km fra Turufjell. Senteret har åpent 7 dager i uka.

i Forbindelse med utvikling av baseområdet vil det også etableres et treningssenter til disposisjon for alle som har hytte på Turufjell.

Avstander

Ringerike

63 km
Oslo118 km
Asker og Bærum111 km
Drammen115 km
Skedsmo140 km
Gjøvik154 km
Tønsberg179 km
Skien/Porsgrunn191 km
Fredrikstad/Sarpsborg205 km